top of page
CASACONCEPT_LOGO.png

Ny samarbeidspartner, CasaConcept

Bærum Golfsenter har inngått samarbeidsavtale med CasaConsept, et norsk eiendomsselskap som har spesialisert seg på boliginvesteringer på Costa del Sol, også kalt den spanske solkysten.

Solkysten i Spania Costa del Sol strekker seg over 150 km, og er en av Spanias mest populære feriemål for nordmenn. Områdets solrike klima er hovedattraksjonen, og solkysten består av en rekke populære feriebyer.

Mange nordmenn har hus/leilighet i dette området og andre er kanskje i modus for å kjøpe. Det er her CasaConcept kan kommer på banen. Ta kontakt med de om du ønsker å kjøpe eller selge eiendom her på Costa del Sol. De er der for å hjelpe deg uansett hvor i prosessen du er. Deres meglere snakker norsk, engelsk, svensk, finsk og spansk.

 

Bærum Golfsenter ser på dette som meget interessant da vi via samarbeide med CasaConcept utvider vårt tilbud til golfere og andre som er interessert i eiendom på Costa del Sol ytterligere. Du kan, som tidligere, leie leilighet av oss for å «teste» dette området først. Om du så finner det aktuelt å investere i eiendom (kjøpe hus eller leilighet), tar du kontakt med CasaConcept som vil kunne hjelpe deg videre i forhold til å se på alternativer.

 

CasaConcept Realestate SL har kontor i Fuengirola og ønsker velkommen hit for en uforpliktende samtale/informasjon om boligkjøp. Har man spørsmål om skatt/selskaper/arv osv., vil også en av våre norske advokat forbindelser kunne være tilstede.

 

CasaConcept henter og bringer deres kunder rundt på visninger til nye prosjekter eller brukte boliger langs hele solkysten.
 
LED – Listen to the client, Evaluate, Deliver er CasaConcept sitt motto.

For mer informasjon, kontakt:
 - Pernille Sydness, pernille(at)casaconcept.net
 - Morten Mørk, morten(at)bmgs.no

 

CasaConcept på nettet: www.casaconcept.net

IMG_1426.JPG
IMG_0530.jpg
bottom of page