top of page
Cabopino Golf Resort er et datterselskap av Bærum Golfsenter. Vi har leiligheter til utleie i Cabopino (Marbella, Spania).​

Vi kan tilby pakker bestående av, leilighet (2 soverom, 2 bad, fullt møblert stue og kjøkken m.m.), golf (spill på Cabopino Golf Course eller noen av de mange andre banene i området) og leiebil​.

Vær oppmerksom på at du ikke trenger være golfer for å ha glede av et opphold i Cabopino. Om sommeren er mange av våre leietakere småbarnsforeldre og familier som ikke golfer i det hele tatt. Er m.a.o. meget godt egnet for de som ønsker en typisk badeferie​, eventuelt også med andre opplevelser. Veldig kort vei til stranden (10 min. gange).

Vi skreddersyr din pakke, både i forhold til golf eller andre opplevelser i området. Vi har mange års erfaring og masse kunnskap om lokale forhold, mulige aktiviteter og hva du kan gjøre for å krydre ditt opphold.
 

Prisen for leie er avhengig av hva du ønsker i din pakke. Derfor er oppgitte priser her kun en indikasjon på hva det vil koste. Faktorer som er viktige i denne sammenheng er antall personer, hvor lenge ønsker du å leie, antall golfrunder og på hvilke baner og  leiebil (type/størrelse).

 

Muligheten er mange for turister i området. Her snakker vi om mangfold og solskinn. Med over 300 soldager i året er dette det perfekte reisemål for deg som ønsker sol og varme nesten hele året rundt. Stikkord i forhold til populære aktiviteter og opplevelser er friluftsliv, strand og kultur. For varierte omgivelser og fasiliteter, enten man golfer eller ikke; Ferie ved den spanske solkysten (Costa del Sol) er et godt valg!

Stikk innom eller ta kontakt med oss pr. tlf. 400 19 222 eller cabopino@bmgs.no.

V I K T I G !
Informasjon om leiligheter med priser og tilgjengelighet (kalender) oppdateres løpende. Prisene oppgitt her er ikke endelige da det er avhengig av antall personer, golfspill og leiebil. Ta kontakt med oss for endelig tilbud tilpasset dine behov.
Om du er interessert i en oversikt over tilgjengelighet, har vi en enkel kalender med oversikt over dette HER. I denne kalenderen finner du både en totaloversikt og tilgjengelighet pr. leilighet.
MERK: Ved visning av tilgjengelighet for alle enheter vises en tilgjengelighet som er "summen" av alle leiligheter. Mao. ikke et helt riktig bilde av hva som er løpende tilgjengelig pr. leilighet (hvis du ikke vil flytte "frem og tilbake" da). Derfor best å sjekke kalenderen pr. leilighet.
bottom of page