top of page
Leiligheter i Cabopino (Marbella, Spania)

Bærum Golfsenter har leiligheter til utleie i Cabopino (Marbella, Spania).

Vi kan tilby pakker bestående av:

  • Leilighet (2 soverom, 2 bad, fullt møblert stue og kjøkken m.m.)

  • Golf ; Spill på Cabopino Golf Course eller noen av de mange andre banene i området

  • Leiebil​

Vi skreddersyr din "pakke", både i forhold til golf eller andre opplevelser i området. Vi har mange års erfaring og masse kunnskap om lokale forhold, mulige aktiviteter og hva du kan gjøre for å krydre ditt opphold.

 

Muligheten er mange for turister i området. Her snakker vi om mangfold og solskinn. Med over 300 soldager i året er dette det perfekte reisemål for deg som ønsker sol og varme nesten hele året rundt. Stikkord i forhold til populære aktiviteter og opplevelser er friluftsliv, strand og kultur. For varierte omgivelser og fasiliteter, enten man golfer eller ikke; Ferie ved den spanske solkysten (Costa del Sol) er et godt valg!

Her kan du nyte strandlivet, spise gode tapas, dra på vinsmaking eller besøke en av de mange flotte landsbyene i området. Har dere bil, noe vi anbefaler, finnes det mange flotte steder å besøke i området. Hva med f.eks. en tur til Gibraltar, kun en times kjøring unna. Et drøyt kvarters kjøring fra Cabopino finner du en liten hvit landsby som ligger opp i fjellet bak Fuengirola som hete Mijas. Litt lengre, men likevel inne rekkevidde er Ronda, som er den mest kjente av "de hvite byene". Fotturer i fjellene omkring Marbella er også et bra alternativ for de som ønsker å røre på seg.

Golfere er vår viktigste målgruppe, og vi har vår egen golf-pro tilgjengelig på Cabopino GC. Ønsker du å finpusse golfsvingen din er dette også mulig. Vår pro har to sesongers erfaring fra Bærum Golfklubb og snakker derfor også litt norsk, men engelsk fungerer best.

Avstander:
 - Malaga Flyplass; Ca. 40 km og 30 min. med bil
 - Marbella, sentrum; Ca. 14 km og 15 min. med bil
 

Stikk innom eller ta kontakt pr. tlf. 400 19 222 eller cabopino@bmgs.no.

Bilder fra omgivelser/reisemål (klikk for større bilde):

 

Bilder fra våre leiligheter (klikk for større bilde):

bottom of page