top of page

Personvernerklæring for Bærum Golfsenter (GDPR).

25. mai 2018 innføres nye regler for håndtering av personopplysninger (GDPR) i Europa. I denne sammenheng har vi oppdatert vår personvernerklæring for å gi deg mer informasjon om hvordan Bærum Golfsenter beskytter dine personopplysninger, herunder informasjon om hvordan du kan utøve dine rettigheter i forbindelse med personopplysningene dine. Klikk under for å lese den oppdaterte Personvernerklæringen.

Som en del av disse nye reglene innføres også krav om at du skal kunne be om å få vite hvilke data som er lagret om deg, og i tillegg skal du kunne kreve å bli slettet totalt fra alle registre. Alt dette skal bekreftes og dokumenteres elektronisk (pr. e-post).
Vår leverandør av nett-tjenester (nettsider, nyhetsbrev og elektronisk kunderegister), Wix (wix.com), har selvfølgelig tilpasset seg de nye reglene, og gitt oss en bekreftelse på dette.
Wix vil også lage nettbaserte tjenester som du selv kan bruke for å få informasjon om alt som er lagret om deg, eller be om å bli fullstendig fjernet/slettet fra alle våre registre. Dette er for øyeblikket ikke ferdig utviklet, men det foreligger midlertidige rutiner som dekker behov og offentlige krav.
 
Du kan be om informasjon eller sletting ved å sende oss e-post til post@bmgs.no (knapp under).
 
VIKTIG: For å identifisere deg, må du i denne meldingen oppgi e-post adresse og mobil/tlf.nr. Dette for å sikre at tjenesten ikke blir misbrukt.
Du vil da pr. e-post få en elektronisk bekreftelse basert på din forespørsel senest 72 timer etter din forespørsel.
bottom of page