top of page
Skytesimulator Bærum SimWay Hunt

Bærum Golfsenter har nå installert en jakt- og skytesimulator.
 
Vi har registrert interesse for denne type simulator fra flere hold, og har derfor, i første omgang, installert en simulator for å teste hvordan dette fungerer og sjekke responsen blant potensielle brukere. Hvis tilstrekkelig interesse vil vi senere vurdere å gå til anskaffelse av flere. Simulatorene, som til nå har vært brukt som golfsimulatorer, står jo der ubrukte store deler av sommeren, så vi håper dette kan være et alternativ til bruk om sommeren når golferne er ute på golfbanen.
Løsningen vi har valgt er Simway HUNT fra Simway (Sverige).
SimWay HUNT er trolig den mest avanserte jakt- og skytsimulator som finnes. Til tross for alle muligheter simulatoren har, og relativt avanserte løsninger, er den veldig enkelt å bruke.
Simulatoren kan brukes av alt fra seriøse jegere til folk som ønsker denne type underholdningsaktivitet. Instruktører kan bruke den som et læringsverktøy for både nye og mer erfarne jegere. Lerdueskyttere vil med denne simulatoren oppleve den beste trap- og skeet-analysatoren i markedet, utviklet i samarbeid med Håkan Dahlby, olympisk medaljist i dobbeltrap 2012.
bottom of page