top of page
BMGS.jpg

Hey There

Da er det klart for ny innendørs sesong på Bærum Golfsenter!

Vi har i sommer gjort en del endringer i våre lokaler. Kort beskrevet så har vi redusert arealet ved at kafe-området og Sim-8 er tatt bort (arealet er tatt over av nabo-bedriften), og vi har gjort om på en del av tidligere felles områdene. Er enda ikke helt ferdig, men i begynnelsen av oktober vil i hvert fall alt være klart for spill på syv simulatorer og den siste kommer opp i løpet av høsten.

(les mer under bildet)

Er du nysgjerrig på hvordan det nå blir, er du velkommen for «omvisning». Vi er stort sett på plass på hverdager mellom 09:00 og 15:00, og det er allerede nå mulig å booke spill på fire av våre simulatorer (flere har gjort det allerede på dager hvor det ikke har vært fristende å gå ute - vått og kaldt).

 

Fra starten av oktober vil vi kun ha åpent på hverdager og da på dagtid (09:00 - 16:00), men så fort vi opplever at det er ønskelig med spill både i helgene og på kveldstid, utvider vi åpningstidene.

 

Bærum Golfsenter vil i løpet av høsten bytte løsning for administrasjon av simulatorene («booking system»). Dette vil også påvirke alle våre kunder som spiller på våre simulatorer, enten du bestiller dette selv on-line (på nettet), eller ordner det direkte med oss på senteret eller via telefon.

 

Den nye løsningen er mer moderne og fremtidsrettet, og har ny funksjonalitet som gjør det mulig for oss og forenkle en del rutiner. Løsningen har også et grensesnitt tilpasset smarttelefon og nettbrett, noe veldig mange brukere foretrekker i dag.

(les mer under bilde)

 

Vi kunne overført alle kunder fra gammelt til nytt system elektronisk, men tror det nå kan være greit samtidig å få ryddet opp i dette registeret (ikke overføre mye gammelt «søl»).

 

Derfor må alle registrere seg selv i det nye systemet via denne linken: https://yourgolfbooking.com/venues/baerum-golfsenter-as/signup?r=qr, noe dere kan gjøre allerede nå!

Som bruker-id bør du bruke må du bruke din e-post adresse (samme som vi har registrert deg på tidligere).

Vi har opprettet noen få kunder i den nye løsningen allerede, så får du melding om at du allerede har konto, kan du nå i stedet klikke på knapp for å definere passord (ditt personlige som ingen andre kan se, ikke vi heller), og så er du enkelt oppe på ny løsning. Brukergrensesnittet vil om kort tid også være tilgjengelig på norsk.

 

Når du senere skal inn på løsningen bruker du denne linken: https://yourgolfbooking.com/venues/baerum-golfsenter-as/booking/bays

 

NB! Den nye løsningen er allerede tilgjengelig pr. linken over, men vil ikke være operativ riktig enda. Vi endrer link i boksen «Bestill Simulator» på våre nettsider når vi går på lufta med ny løsning (og fjerner tilgang til simulatorer i gammel løsning).

 

Det vil også bli laget en enkel «kokebok» for bruken av den nye løsningen om kort tid (tilgjengelig på våre nettsider), men tror mange vil klare å finne ut av bruken på egen hånd.

 

De viktigste endringer dere vil merke ganske raskt når vi tar denne nye plattformen og løsningen i bruk er følgende:

  • Valgmuligheter ved booking er tilpasset den enkelte kundes profil (kontant-kunde, klippekort, sesongkort)

  • For on-line booking kreves det direkte betaling (betalingsløsning med kredittkort over nettet).

  • Det fysiske klippekortet bortfaller, og det er i stedet mulig å kjøpe klipp/timer via nettet eller på senteret. Man etablerer således en personlig saldo som reduseres etter hvert som man spiller, og alt vil man selv også kunne ha oversikt over via egen konto på nettet (status og historikk).
    NB! De som har klippekort igjen fra i fjor må komme innom senteret med kortet, så legger vi inn korrekt saldo på din profil.

Velkommen til ny innendørs sesong på simulator ved Bærum Golfsenter!

S2.jpg
S1.jpg

Ring

400 19 222

e-post

Følg oss

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page