Finaler - Klubbserien for seniorer ved Bærum Golfsenter!

Så var dagen kommet da det skulle avgjøres i vinterens serie. Tydelig ivrige og spente spillere strømmet til golfsenteret på Rud, de første drøyt en time før annonsert start. Her skulle det varmes opp.

 

Først var det semifinaler der Lommedalen møtte Tyrifjord, og Ballerud skulle spille mot Bærum 2.

 

I matchene mellom Lommedalen og Tyrifjord ble det veldig jevnt, og det hele måtte avgjøres ved omspill da det etter opprinnelige matcher sto likt/uavgjort. Matchen skulle avgjøres ved omspill etter «sudden death», og Erik Jørgensen stilte for Lommedalen mot John Tiller for Tyrifjord. På andre omspillshull avgjorde Erik matchen med par, mot John som gikk av med boogie.

 

I matchene mellom Ballerud og Bærum 2 var det i den ene matchen klar seier til Bærum 2 (5/4), mens det i den andre matchen først ble avgjort på hull 17 (2/1 til Bærum). En relativt klar seier til Bærum 2 som da var klare til å møte Lommedalen i finalen.

 

(resultater kan lastes ned pr. link under)

 

Etter en liten pause med pølser og vafler var det klart for dagens runde nr. 2 på spillerne fra Bærum GK og Lommedalen GK - FINALE! Denne ble avgjort på relativt kort tid. Laget fra Bærum GK gikk av med en ganske klar seier - GRATULERER!

På vinnerlaget for Bærum 2 spilte:

- Arne W. Holm

- Arne Kr. Braathen

- Bjørn Oddvar Gaarud

- Svein Erik Tegner

Bærum Golfsenter takker alle spillere som har vært med i årets serie for innsats og godt spill, og for at dere er med på skape et godt miljø rundt denne formen for serie-spill. Ordentlig trivelig for oss å avvikle dette med og for dere, og vi takker for deres bidrag til å styrke det gode miljøet vi føler dere har ved spill hos oss. Vi regner med ny tilsvarende serie neste sesong.

Resultater fra finaledagen kan lastes ned her.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

© 2016 Bærum Golfsenter AS. Baker Østbys vei 14, 1351 Rud. Tlf. 400 19 222